Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Een hilarische, ontroerende en herkenbare voorstelling over leven en dood

Een zomer in het plaatsje Grou zal hun hele leven veranderen. Ernst Daniël Smid en Bartho Braat en elkaar verbaal en non-verbaal te lijf in de ontroerende komedie ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou die binnenkort in het theater te zien is.

Het verhaal van twee echtparen die elk jaar samen op vakantie naar Friesland gaan. Wanneer beide echtgenotes komen te overlijden, één door kanker en de ander wegens een ongeval, besluiten de mannen deze jaarlijkse traditie toch doorgang te laten vinden. Alhoewel beiden qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt deze vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.‘

Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen. Deze twee mannen hebben een geweldige chemie samen en weten als geen hoe ze dit ontroerende maar ook hilarische verhaal kunnen vertellen’ zegt creatief directeur Leon van Uden. ‘Wij willen verhalen vertellen met boeiende personages en herkenbare situaties. ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou is een gloednieuwe voorstelling die dat in zich heeft. Een verhaal dat verteld moet worden. Ik garandeer een mooie en oprechte theaterbelevenis.

’’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou is slechts een aantal maanden te zien in Nederland. Zondag 4 februari 2018 spelen zij in Schouwburg Almere.

Voor meer informatie en kaarten: www.zomerzondervrouw.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)