Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Een liefdevolle en hoopvolle toekomst, ook voor dwarsliggers

13 maart 2018

Op zaterdagochtend 17 maart 2018 komt Lodewijk Asscher de dwarsliggers van Digg ‘ Out een hart onder de riem steken. Digg ’ Out is de ándere jongerenorganisatie in Almere. Bij Digg ‘Out kunnen jongeren onder begeleiding en met coaching aan hun toekomst werken. Digg ‘ Out richt zich op ‘dwarsliggers’. Lodewijk Asscher zorgt voor een ontbijt voor de dwarsliggers van Digg ‘ Out.

Dwarsliggers zijn mensen die anders denken en doen dan de massa. Ze beschikken over een grote dosis authenticiteit en originaliteit. Digg ‘ Out is een erkend leerbedrijf en helpt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt vooruit, om de maatschappij vooruit te helpen. Lodewijk Asscher komt zaterdagochtend ontbijten met de jongeren van Digg ‘ Out om hun een hart onder de riem te steken.

Na afloop van het bezoek aan Digg ‘ Out zal Lodewijk Asscher, oud minister en fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer, in het winkelcentrum van Almere Stad samen met de Almeerse lijsttrekker Jerzy Soetekouw rode rozen uitdelen aan het winkelend publiek.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)