Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • SC Buitenboys laat Laren’99 er met de winst vandoor gaan 2-4.

Engelenhealing in Almere

2 november 2017

Op maandag 20 november 2017 verzorgen Karin en Robert Gilhuijs op basisschool De Zeetuin, Monteverdistraat 5 in Almere een Engelenhealing. De avond zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht en een inleiding, waarna Robert vanuit meditatieve staat een groepshealing zal geven en de groep en ieder individueel liefdevol zal aanraken met de genezende energie die de Engelen van het Licht ons toesturen.

Tijdens de healing kan vanuit de energie bewustwording ervaren worden en kunnen blokkades en emoties, zoals verdriet, boosheid, teleurstelling, angst aangeraakt worden, waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd wordt. Daarnaast zal er diepe geestelijke rust ervaren kunnen worden. Ook ondersteunt de healing bij ziekten in lichaam en geest. Na de healing zal Karin de aanwezigen waar nodig helpen en begeleiden bij vragen. Het belooft een mooie en energievolle avond te worden die geschikt is voor jong en oud.

Robert is een healer van de nieuwe tijd en geeft al jaren in zowel groepsverband als op individuele basis healings en begeleidt samen met Karin de mensen op hun weg van transformatie, zelfgenezing en omvorming.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21 uur. 
Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)