Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Even aandacht voor… Leo Moret de man voor en achter de schermen.

9 augustus 2019

Tegenwoordig draait alles om de sociale media. Bij FC Almere is dat natuurlijk niet anders.

Een van de mensen die zich daar voor inzet voor de club uit Haven is Leo Moret, een bescheiden man met veel kennis in deze materie. Ik vroeg Leo om wat uitleg hierover en daar komt nog al wat voor kijken om alles tot in de puntjes te regelen zodat alle leden weer tevreden zijn. Leo doet het graag en wordt dan ook zeker gewaardeerd door zijn club.

Voetbal talent.

Opvallend is ook wel dat de wat langharige kanjer destijds nog een aardig balletje kon trappen. “Ik begon bij 1e klasser Naaldwijk om vervolgens bij het Deventer Go-Ahead terecht te komen. Ik was toen 18 jaar en men zei toen dat ik talent had “. Door werkverandering moest hij noodgedwongen verhuizen en kwam Leo later bij andere clubs terecht want hij wilde toch wel tegen de bal blijven trappen.

Studeren.

Door zijn studie in Groningen voor economie werd het voetbal later op een lager pitje gezet en ging hij bij de amateurs van WMS in Amsterdam spelen. Na wat jaren kwam hij uiteindelijk in Almere terecht en belandde toen bij Waterwijk waar hij zo’n tien jaar speelde. Na die periode kreeg hij contact met de ex -voorzitter van FC Almere Edo Westerbeek. Leo maakte niet veel later de overstap naar de stadgenoot. De jeugd (6 jaar) trainde hij ook nog jaren. Nog steeds is hij actief en zette daar o.a. ook de website op met alles wat daar mee te maken heeft. Als het nodig is assisteert hij ook Jakko Knol nog met diverse werkzaamheden en regelt hij veel dingen voor de toernooien.

Ja, deze medewerkers en velen anderen zijn voor geen club te missen en zijn natuurlijk goud waard voor hun vereniging. We wensen Leo tot slot nog mooie jaren bij zijn cluppie


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)