Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Evenement Vindjebaanin1dag op 30 september

Het Flevoziekenhuis organiseert op zaterdag 30 september het evenement ‘Vind je baan in één dag’. Het ziekenhuis organiseert deze dag om op een verrassende en snelle manier kennis te maken met nieuwe collega’s. Het gaat om collega’s voor diverse functies binnen de zorg. Margret Huisman, manager HR: “Als je je CV opstuurt en aan het gevraagde profiel voldoet, ontvang je een uitnodiging voor deze dag. We maken kennis met elkaar tijdens de selectiegesprekken. En wie weet loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit.”

Voor wie
Het Flevoziekenhuis heeft onder meer vacatures voor verpleegkundigen op de Spoedeisende hulp, Hartbewaking (CCU), Intensive care en Neonatologie. Voor de operatiekamers zijn er vacatures voor OK-assistent Chirurgie en anesthesiemedewerker. Er is ook ruimte voor algemeen verpleegkundigen, gipsverbandmeesters en een vasculair diagnostisch laborant. De sollicitatiedag richt zich specifiek op de werving voor deze functies. Margret Huisman: “Je bent welkom als je hebt gesolliciteerd en een uitnodiging voor deze dag hebt ontvangen.”

Kijken, ervaren en selecteren

Op de website www.flevoziekenhuis.nl/vindjebaanin1dag staat vermeld om welke functies het precies gaat. Heb je de gevraagde diploma’s? Of wil je de specialistische vervolgopleiding voor een van de functies gaan volgen? Stuur je CV uiterlijk 15 september in via deze website. Je hoort vanaf begin september of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiedag. Tijdens deze dag spreek je collega’s van HR en de afdeling waar je wilt gaan werken. Huisman: ”Voldoe je aan de functie-eisen voor een van de functies, of wil je een specialistische vervolgopleiding volgen? Kom kijken of het Flevoziekenhuis bij jou past! Doe de capaciteitentest, doorloop het rollenspel, overtuig ons in een selectiegesprek en neem een kijkje op de afdeling. Wil jij verder met ons en wij met jou, dan loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit.”

Opleidingsziekenhuis

Het Flevoziekenhuis biedt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg voor inwoners van Almere en de brede regio. Het ziekenhuis doet dit in nauwe samenwerking met het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en zorgverleners in de eerste lijn. Het Flevoziekenhuis is opleidingsziekenhuis voor negen specialismen en leidt ook verpleegkundigen en ondersteuners op. Margret Huisman: “Het ziekenhuis heeft de dynamiek van een groeiend opleidingsziekenhuis met regionale functie en ademt de sfeer van een stadsziekenhuis.”


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Reactie geplaatst op 9 augustus 2017 door flowers

In the rolex replica sale where there are many timepieces including mobile phones, watches are quickly losing ground. As a way of averting this, replica watches uk are designing pieces that do more than telling time. They are also meant to show wearer class in society thus acts as a status symbol. So, if you are planning on getting one of the best watches then you need to make sure you do your replica watches about them before you purchase one. The best watches are more than just a watch, they are elegance and sophistication, which are requirements of these design standards. Many times watches sale will become an heirloom that gets passed from generation to generation. There are different rolex replica sale available that you will want to look at such as the modern, classic and retro styles. You have to make sure that you are getting replica watches sale and not a fraud.

| Reageer op dit bericht |
Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)