Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Expo voor 1 Dag op de Markt in Almere Haven

Op uitnodiging van Corrosia Theater, Expo & Film maakt kunstenaar Daan den Houter op zaterdag 21 juli samen met inwoners van Almere Haven een Expo voor 1 Dag. Met deze tijdelijke expositie stelt Den Houter het begrip ‘waarde’ ter discussie en gaat hij aan de slag met het daaruit voortkomende vraagstuk: wanneer is iets kunst en hoe krijgt kunst waarde? Wat u kunt verwachten: een schitterende transformatie van de Markt in Almere Haven, waardoor de waarde van het plein (tijdelijk) zal toenemen.

De begrippen ‘waarde’ en ‘tijd’ zijn terugkerende begrippen in het werk van Den Houter. Deze begrippen zijn tevens het uitgangspunt voor zijn expositie Acht uur / Eight Hour bij Corrosia Expo. Door een spel met het concept van tijdelijkheid zet hij de vraag wat waardevol is op scherp.

U bent op zaterdag 21 juli vanaf 10.00 u van harte welkom om te komen kijken naar én deel te nemen aan de transformatie van de Markt in Almere Haven.

Corrosia Square
Expo voor 1 Dag is onderdeel van Corrosia Square: een artistiek zomerprogramma op de Markt in Almere Haven. Corrosia Theater, Expo & Film vindt het belangrijk dat het centrum van Almere Haven levendiger wordt, en bespeelt daarom letterlijk haar omgeving. Aan alle Almeerders de uitnodiging om mee te doen!

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het plein voor de deur van Corrosia: Markt, 1354 AP Almere Haven. Kijk op www.corrosia.nl voor het complete programma.

Expo voor 1 Dag wordt mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds, Cultuurfonds Almere en Gebiedskantoor Almere Haven.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)