Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

FC Almere-dames ruim langs ‘t Gooi (7-2).

In de derde klasse A heeft het team van Lando Sandaal Bruma weer drie punten aan hun totaal toegevoegd en gaat later meedoen aan de nacompetitie.

Al na drie minuten kreeg Almere een vrije trap aan de rechterkant en deze werd door Saskia Vermeulen prachtig in de korte hoe gekruld 1-0.
Na een kwartier met veel voetbal op het middenveld met over en weer balverlies wist Denise Oosten de bal aan de rechterkant te veroveren en bedacht zich geen moment en schoot vanaf 25 meter de bal fraai in de verre hoek.
Hierna dachten de dames van Almere dat ze het wel wat rustiger aan konden doen, dit pakte niet goed uit, binnen drie minuten stond het 2-2. Een kopbal uit een corner en een counter zorgde voor een gelijke stand. Nog voor rust wist Almere toch weer op voorsprong te komen uit een hoekschop viel de bal via de keepster en de lat voor de voeten van Bobbi van Hameren die met wat geluk de 3-2 scoorde. Helaas viel vlak voor rust Denise Oosten uit met een vervelende spierblessure .Na de rust gebeurde de eerste twintig minuten niet veel. Inmiddels was Geneva Neslo ingevallen voor Sabine Dumas wat voor aanvallende impulsen zorgde bij Almere.
Een diepe bal op Saskia Vermeulen werd keurig door haar over de keepster gelobt.
Hierna was het de beurt aan spits Thashanya Suart die over links goed doorging en met buiten kant recht keurig afrondde. Hierna was het Geneva Neslo die twee keer op aangeven van Thashanya Suart beheerst scoorde en de 7-2 eindstand op het scorebord bracht. Al met al een verdiende overwinning volgende week de laatste wedstrijd uit bij Wartburgia en dan op naar de nacompetitie .


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)