Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

FC Almere en Monnickendam vermaken publiek in oefenduel.

 
Zaterdag tweedeklassers VV Monnickendam(2A) en FC Almere(2B) hebben zaterdag in een nuttige oefenwedstrijd de punten broederlijk verdeeld

.Het veld van Monnickendam bleek zaterdag uitstekend bespeelbaar. In de eerste helft twee gelijkwaardige ploegen die weinig voor elkaar onder deden. Kansen waren er over en weer maar de juiste richting kon niet gevonden worden. Daarbij waren beide doelverdedigers in goede vorm en bleef het tot de rust dubbel blank.
In het tweede bedrijf waren de Almeerders meer voor het doel van de thuisclub te vinden en was het in de 60e minuut Peter van Dongen van Almere die na diverse pogingen van Rogier Arduin en Mike De Blieck toch het laatste tikje kon geven en was Daan Schilder kansloos. 0-1. Vlak voor de rust zou het zomaar gelijk kunnen zijn maar Kid Ronday zag zijn inzet fraai gestopt door Gijs Roelofsen. Het bleef een aantrekkelijk duel. Monnickendam kreeg in de 70e minuut ook een fraaie kans maar de inzet van Nico Lucas verdween naast het Almere doel. Even later was het wel raak 1-1. In de 75e minuut nam Almere weer de leiding door de jeugdige Renzo van Jaagsveld. 1-2. Monnickendam ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg deze ook, uit een mooie combinatie was het Kid Ronday die de 2-2 inschoot. Beide ploegen waren hiermee tevreden en bleef het bij deze stand in deze sportieve oefenwedstrijd.

FC Almere trainer Jamal Yahiaoui zag dat z'n team bij vlagen goed speelde maar zag ook dat met meer overleg de wedstrijd gewonnen had kunnen worden." Een nuttige wedstrijd waar ik nog dingen zag die zeker verbeterd kunnen worden"aldus de coach.  Nuttige pot dus met goede vooruitzichten voor komende zaterdag tegen Delta Sports.


bijdrage: Herman de Wit.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)