Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

FC Almere wil weer meedoen voor de prijzen!

3 augustus 2019

 
Na een minder goede start vorig seizoen herpakte FC Almere zich in de tweede kompetitiehelft.

Er werden veel wedstrijden gewonnen wat resulteerde in het winnen van de derde periode. Uiteindelijk moest men in de na-kompetitie tegen CSW afhaken en bleef men tweedeklasser.

Komend seizoen krijgt FC Almere in de zaterdag tweede klasse B gedeeltelijk weer te maken met dezelfde ploegen als vorig seizoen maar er zijn in deze klasse ook wat nieuwelingen bij gekomen. Zo krijgt men ook te maken met Geinoord Nieuwegein (gedegradeerd uit 1e klasse), CDW (kampioen in derde klasse D), Maarssen (kampioen derde klasse C) en SC Nieuwland en Victoria.

De selectie bij de Almeerders is breder en sterker dan vorig seizoen met de nieuwelingen Soufiyan Azzaki (NVC), Jeffrey O’Brien (de Meern), Zakaria Lamhamdi (NVC),Jamil Moestalam (Zeeburgia), Amamez Poepon (Purmersteijn),Sebastiaan Visser(Buitenboys), Shiegeru Hiwat (Spakenburg), Douwe Willemars (weer terug van een stage jaar in Amerika), Nicky Baggelaar en Franklin de Jong (beiden Waterwijk). Trainer/coach Charles Loots is blij met de versterkingen. “Er zitten talenten genoeg bij dus een mooie uitdaging om er iets moois van te maken, mooi is ook dat het tweede team promoveerde naar de reserve 1e klasse en een mooie aanvulling kan zijn naar het eerste team”. aldus Charles Loots die al aardig is ingeburgerd bij de Almeerders en met zijn nieuwe selectie op 5 augustus een start maakt met de trainingen.

De trainer werd een half jaar geleden aangesteld en gaat voor het eerste seizoen bij de Almeerders aan de slag, de coach was vorig seizoen nog trainer van Geinoord Nieuwegein waar hij vorig seizoen vroegtijdig in de winterstop afhaakte. De trainer tekende voor een seizoen bij FC Almere maar heeft nog een optie op een tweede seizoen. “Ik hoop het plezier weer terug te vinden in Almere want dat was vorig seizoen bij Geinoord even weg”, aldus de trainer/coach die er met zijn staf hard aan gaat werken om een team te smeden dat straks hoge ogen kan gooien in de zaterdag tweede klasse B.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)