Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

FIFA 19 toernooi tijdens indoorfestival KAF

De Portugeze stervoetballer Christiano Ronaldo prijkt op de cover van de nieuwste editie van het populaire voetbalspel FIFA. Op vrijdag 28 september komt FIFA 19 uit. Op dezelfde datum vindt KAFTIVAL plaats. Reden genoeg voor de organisatie om een FIFA19 toernooi te organiseren tijdens het festival. Bezoekers kunnen zich nu online aanmelden voor het toernooi.

De FIFA-serie is al jarenlang de meest populaire voetbalgame en ook de '19 versie belooft weer veel voetbalplezier. Als gamer speel je met je favoriete club met toernooi-ervaringen uit de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Met de nieuw toegevoegde Real Player Motion technologie, is de bewegingstechnologie van echte spelers realistischer dan ooit. Het spel is voor het eerst te spelen tijdens KAFTIVAL!

Aan het KAFTIVAL FIFA-toernooi wordt gespeeld op de Playstation en er kunnen 40 spelers deelnemen. Na een poule-fase vindt er een knock-out ronde plaats die leidt tot een spannende finale. De winnaar van het toernooi kroont zich niet alleen 'KAFTIVAL FIFA CHAMP' maar wint een mooi prijzenpakket waarin FIFA 19 natuurlijk niet mag ontbreken.

Met de toevoeging van FIFA 19 is het programma van KAFTIVAL compleet. Er staan verder optredens van o.a. Jett Rebel, Donnie, SFB, Soundos en Famke Louise op het programma.

Kaarten voor KAFTIVAL, inclusief deelname aan FIFA 19, zijn verkrijgbaar via Kaftival.nl.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)