Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Film over wereldberoemde band Coldplay eenmalig op groot scherm

Kinepolis vertoont Coldplay: A Head Full of Dreams op 14 november in de bioscoop. De film volgt de ongelooflijke reis van de wereldberoemde band - van het bescheiden begin tot stadionvullende faam. Het indrukwekkende portret is slechts één avond op het witte doek te bewonderen, dus mis deze kans niet!

In Coldplay: A Head Full of Dreams deelt één van de beroemdste bands ter wereld voor de eerste keer zelf hun hele verhaal. Natuurlijk filmde regisseur Mat Whitecross voor en achter de schermen van de fantastische wereldtour A Head Full of Dreams. Maar daarnaast bevat de film ook opmerkelijk en nooit eerder vertoond archiefmateriaal van de afgelopen twintig jaar. De beelden van een hele jonge Chris Martin die grapt dat ze met zijn vieren een mega-band gaan worden zijn met terugwerkende kracht bijzonder om te zien.

Spectaculaire optredens en intieme backstage-momenten
Coldplay: A Head Full of Dreams is een must voor iedereen die ooit betoverd is geweest door één of meerdere nummers van de band. Ga woensdag 14 november naar Kinepolis en beleef de film in de bioscoop zoals je 'm nergens anders beleeft: op groot scherm en met fantastisch geluid! Vanuit een comfortabele bioscoopstoel geniet je optimaal van de spectaculaire live-beelden van iconische nummers zoals Fix You en Viva La Vida en van de intieme backstage-momenten die de bijna broederlijke vriendschap van de band prijsgeven. Tickets zijn nu te koop; scoor ze snel om deze unieke eenmalige vertoning niet te missen!

Praktische info Coldplay: A Head Full of Dreams

  • Woensdag 14 november 2018
  • Lengte: 110 minuten
  • Tickets: € 13,50
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Zoetermeer


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)