Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Filmavond over female empowerment

Dinsdag 4 september om 20:00 uur bij Corrosia Theater, Expo & Film. De eerste Mijn Dinsdagavond Film van dit seizoen op 4 september is een avond over female empowerment. Deze avond is samengesteld door Noni Pulungan. Zij werkt voor Vrouw & Wijzer, een activeringsprogramma voor vrouwen in Almere. Haar keuzefilm Hidden Figures vertelt het waargebeurde verhaal over drie NASA-wiskundigen die de Verenigde Staten aan een koppositie hielpen in de ‘Space Race’ en toch niet erkend werden: ze waren vrouw en Afro-Amerikaans. Een film die perfect aansluit bij het gedachtengoed van Vrouw & Wijzer. Naast de filmvertoning verzorgt multi-talent Augustina Austin / MS.MBA een optreden. Augustina Austin is een singer-songwriter met Ghanese roots en brengt aan het eind van dit jaar haar eerste EP uit!

De film: Hidden Figures (12+)
De NASA-wiskundigen Katherine, Dorothy en Mary waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart: de lancering van astronaut John Glenn. Een indrukwekkende prestatie die Amerika weer moed gaf en de verhoudingen in de Space Race op zijn kop zette.

Theodore Melfi, 2016

Mijn Dinsdagavond Film
Iedere maand nodigt Corrosia, Theater, Expo & Film een Almeerder uit om de Mijn Dinsdagavond Film samen te stellen. Deze avonden staan volledig in het teken van de film, met een passend randprogramma. 

Kaartverkoop en meer informatie
De toegangskaarten zijn € 6,50 inclusief consumptie na afloop. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl.

Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)