Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Fit blijven vanuit uw eigen huis!

Vallende herfstbladeren, gladde fietspaden en ijzige temperaturen….wanneer u deze herfst en winter comfortabel fit wilt blijven vanuit uw eigen huis, dan bent u bij ons aan het goede adres! Fitness Online is een gratis dienst waarmee u iedere vrijdag onder deskundige begeleiding sport via uw eigen scherm. Deze korte maar krachtige fitnessles wordt verzorgd door Mira de Bruin van Wellness Projects. Als gediplomeerd fitnessinstructrice en voedingsdeskundige heeft Mira jarenlange ervaring met het lesgeven aan senioren. In de lessen is bijvoorbeeld aandacht voor lenigheid, balans en stabiliteit. Dit helpt onder meer bij het voorkomen van valpartijen. Of u nu 55 bent of 75, u bent van harte welkom om mee te doen!

Tijdstip
Iedere vrijdagochtend van 11.30 uur tot 12.00 uur kunt u online meedoen aan Fitness Online. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij Fitness Online ook op andere momenten in de week aanbieden.

Verbinding
Om mee te kunnen doen aan Fitness Online heeft u een internetverbinding en een laptop/desktopscherm nodig. U logt in voor de les via de Senior Live extra account, die wij bij aanmelding voor u in orde maken. Eventueel kunnen wij u aan huis voorzien van een korte uitleg over het inloggen.

Aanmelden
Wilt u proberen of Fitness Online iets voor u is? U kunt zich online aanmelden via https://senior-live.nl/activiteiten/inschrijfformulier/

Uiteraard mag u ook even binnen lopen aan de Kerkgracht 51 (Almere Haven) of uw aanmelding telefonisch doorgeven via 036-7370422.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)