Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Flevoland in feestmaand: Nationale Snertdag 2018

5 december 2018

'Maak van je snertdag een feestdag!' Helaas is de feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken. Om hier wat aan te doen is dit ludieke event in het leven geroepen om zo veel mogelijk mensen (nu al 1.000+ aanmeldingen) door heel Nederland te verbinden op 9 december. Ook in Flevoland vindt dit sociale event plaats in Almere.

Na een succesvolle eerste editie keert de Nationale Snertdag terug op de tweede zondag van december met meer locaties en meer sociale impact.

Waarom de Nationale Snertdag?
Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag. Dat december voor veel mensen geen feestmaand is komt met name door het vooruitzicht van het alleen vieren van deze dagen. Dit kan en moet anders dacht organisator Klup. Door het hele land, op 73 locaties, brengen we mensen samen door middel van oer-Hollandse snert. Heel simpel maar toch effectief en gezellig!

Op zondag 9 december om 16.00 uur vindt de Nationale Snertdag plaats in Almere en iedereen is welkom. Voor slechts €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting - graag wel aanmelden.

Deelnemende locatie:
Le Baron Almere

De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door social app Klup (www.kluppen.nl) in samenwerking met enthousiaste lokale horecaondernemers in Nederland.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)