Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Flevoziekenhuis en Streutker Mediskin organiseren bijeenkomst

In de oktober borstkankermaand organiseren de Mammapoli van het Flevoziekenhuis en Streutker Mediskin de bijeenkomst ‘Weer vrouw’ voor (ex)borstkankerpatiënten. Donderdag 11 oktober van 17.00 tot 20.00 uur zijn zij in het pand van Streutker Mediskin welkom voor een informatiemarkt en presentaties van diverse sprekers.

Het behandeltraject van borstkanker is intensief en heeft een grote impact op de geestelijke en fysieke gesteldheid van een vrouw. Er verandert onder meer veel en snel aan hun lichaam. Daarom is het nazorgtraject van een behandeling zo belangrijk. De bijeenkomst ‘Weer vrouw’ informeert vrouwen over de mogelijkheden hoe zij kunnen omgaan met ‘de nieuwe jij’. ‘Weer vrouw’ is bedoeld als aanvulling op de nazorgpoli van het Flevoziekenhuis.

Programma
Op de markt wordt informatie gegeven over problemen die kunnen optreden tijdens of na het behandeltraject. Bijvoorbeeld op het gebied van haaruitval, seksualiteit en de overgang. Er is ook aandacht voor complementaire zorg, coachingstrajecten, microneedling, massage en cosmetiek. De informatiemarkt is geopend van 17.00 – 18.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur. Er zijn diverse hapjes en drankjes.

Tussen 18 en 19 uur worden presentaties gegeven over een drietal onderwerpen:
- complementaire geneeskunde, door Cylla Friedberg, arts;
- problemen rondom seksualiteit, door Marlies Kuijt, seksuoloog;
- overgangsproblemen, door Mirjam Hartsuiker, overgangsconsulent.

Streutker Mediskin is gevestigd aan de Schoutstraat 126 in Almere Stad.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden voor de bijeenkomst ‘Weer vrouw’ via: hdrijp@flevoziekenhuis.nl. Ook vragen over de bijeenkomst kunnen via dit mailadres worden gesteld.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)