Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Flevoziekenhuis organiseert informatiemarkt -Wat heb jij nodig?- op Wereldkankerdag

18 januari 2019

Kanker zet de wereld van patiënten en hun naasten op z’n kop. Omgaan met de ziekte, de beperkingen én de mogelijkheden, is daarom enorm belangrijk. Om hier aandacht aan te besteden en om iedereen die te maken heeft met kanker een hart onder de riem te steken, organiseert het Flevoziekenhuis op Wereldkankerdag de informatiemarkt ‘Wat heb jij nodig?’.

De markt vindt plaats op maandag 4 februari van 14.00 – 17.00 uur in de Binnenstraat van het Flevoziekenhuis. Bezoekers krijgen informatie over diverse, aan omgaan met kanker gerelateerde, onderwerpen zoals voeding, fitheid, seksualiteit, uiterlijke en innerlijke verzorging en meer. Zij kunnen meedoen aan een mindfulnesstraining, aan oefeningen in ‘kijken naar jezelf’ of zich laten verwennen met een hand- of stoelmassage. Ook kunnen ze genieten van lekkere én gezonde smoothies en hapjes, waarvan de keuken de recepten beschikbaar stelt.

Deelnemers
Het Flevoziekenhuis organiseert de informatiemarkt met een aantal van haar samenwerkingspartners op het gebied van oncologie. Deelnemers aan de markt zijn onder meer de stichting Care for Cancer, Parkhuys Almere, KWF Almere, fysiotherapeuten van Zorggroep Almere, Look Good Feel Better, Merem Revalidatie, Streutker Mediskin Almere, Rozell Pouw stoelmassage, verpleegkundig specialist mammacare Jannet Wiegersma, seksuologen van Radiotherapie AMC en de afdelingen Diëtetiek, Seksuologie en de Keuken van het Flevoziekenhuis.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)