Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Forza Almere ziet toekomst met vertrouwen tegemoet.

11 september 2019

Forza Almere de jongste maar ook kleinste voetbalclub van Almere zit in de lift omhoog en kijkt met het volste vertrouwen uit naar de toekomst.

Dit seizoen is de club begonnen met meer jeugd en senioren dan de afgelopen jaren, vooral bij de mini’s tot en met de JO10 heeft Forza Almere een veel nieuwe leden mogen verwelkomen! Dit is enorm belangrijk voor de club, want alleen met meer leden kan Forza Almere stappen vooruit gaan maken.

Gezonde vereniging
Door het aantrekken van veel leden en in twee complete senioren teams is Forza Almere op dit moment financieel gezond. Dit is een aantal jaar geleden wel anders geweest maar die periode kan de voetbalclub die gevestigd is op het Anna Sportpark nu definitief achter zich laten. Hopelijk geeft dit ook vertrouwen naar buiten toe.

Oud profvoetballer Daryl Douglas & Jack Mangali belangrijk voor Forza.
Omdat Forza Almere nu gezond en vol ambities vooruit wilt kijken proberen zij ook op sportief vlak een slag te slaan. Bedoeling is natuurlijk om aansluiting te vinden met de andere Almeerse verenigingen. Daarom is Daryl Douglas, oud profvoetballer van o.a. Ajax, Fc Utrecht en Willem II, binnen gehaald om aan de slag te gaan met de selecties en met de Forza Football Academie. Dit betekent extra begeleiding en trainingen voor leden die nog beter willen worden binnen de club.
Ook is Jack Mangalie, keeperstrainer van o.a. Ajax en Almere City, aan de slag gegaan bij Forza Almere. Hij zal wekelijks met alle keepers binnen de club aan de slag gaan. Al met al zeer goede ontwikkelingen om ook op sportief gebied stappen te maken.

Het zondag -team van Forza is ingedeeld in de zondag vijfde klasse C.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)