Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • SC Buitenboys laat Laren’99 er met de winst vandoor gaan 2-4.

Gitaarpraktijk André de Borst

6 oktober 2017

Gitaarpraktijk André de Borst On Stage: Pink Floyd, Led Zeppelin, Sabaton en John Mayer live in Almere! Niet mogelijk denkt u ? ? Gitaarpraktijk André de Borst maakt het vrijdag 27en zaterdag 28 oktober 2017 mogelijk tijdens zijn jaarlijkse Gitaarpraktijk On Stage.

On Stage is de gelegenheid om te zien en horen hoe een rockende en stomende show van Dé Gitaarpraktijk in Almere er uit ziet.

Tijdens dit jaarlijkse spektakel krijgen studenten van de Gitaarpraktijk gelegenheid om in een professionele setting podiumervaring op te doen. De studenten worden begeleid door de On Stageband met Rob Zieltjes op drums, Joyce van der Hoorn - bas en Vincent Ostendorf + Anna Kuijer en Fred Flippo voor the vocals. Diversiteit in muziekstijlen is de muzikale sleutel van docent André de Borst en het programma op On Stage straalt dat dan ook uit.

Gitaarpraktijk On Stage is een bruisende en kolkende melting pot van stijlen die op 27 en 28 oktober zijn hoogtepunt bereikt. Van klassiek naar steelstring, van blues naar rock. André de Borst laat de boel echt knallen tijdens On Stage.

De Almeerse gitarist André de Borst is al jaren een toonaangevende muzikale factor en inspirator binnen Almere. Zijn Gitaarpraktijk bestaat dit jaar 25 jaar in Almere Stad. De jaarlijkse Gitaarpraktijk On Stage waarin studenten van hem spelen zijn een begrip geworden voor gitaarspelend Almere en omstreken.

Reserveren kan via de website: www.degitaarpraktijk.nl of telefonisch bij André de Borst (06-52539828). Prijs € 7 p.p. De concerten beginnen om 20.00 uur. Zaal is geopend vanaf 19.30 uur.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)