Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Goede spel zondagteam Waterwijk wordt niet beloond.

9 oktober 2018

In de zondag derde klasse heeft Waterwijk weer geenwinst kunnen boeken.

De ploeg van Mark de Boer moest na een uitstekende wedstrijd tegen VVZA toch met 2-1 het onderspit delven. In de beginfase speelde Waterwijk goed met weinig mogelijkheden voor de thuisclub.Er waren kansen voor Waterwijk en herhaaldelijk was men gevaarlijk door Frankin de Jong en Yosef Disi maar doelpunten bleven echter uit. Ook VVZA kon het doel niet vinden dus werd er voor de rust niet gescoord.

Na de pauze waren het de eerste vijf minuten die Waterwijk later fataal werden. Er werd te traag en onzuiver gespeeld en daar profiteerde de thuisclub optimaal van en kwamen Michael Ouwerkerk en Leroy de Jager van VVZA tot scoren 2-0. Hierna kwam Waterwijk weer een stuk beter voor de dag. Dit resulteerde even later in de aansluitingstreffer van Yosef Disi 2-1. VVZA moest terug en Waterwijk kreeg meer kansen maar de lat en de VVZA-keeper brachten redding voor de thuisclub bij kansen van De Jong,Disi en Nijhove. Kansen genoeg dus om op gelijke hoogte te komen maar Waterwijk had deze middag niet het geluk om het eerste punt binnen te halen.

De Almeerders blijven zonder punten na drie duels en staan voorlaatste met Roda’46 nog onder hen. Komend weekend krijgt de ploeg van De Boer HDS op bezoek en krijgt men de kans om die hatelijke nul weg te poetsen.


archieffoto: Waterwijk juicht maar dat was maar een keer tegen VVZA en dat was net te weinig.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)