Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Sinds kort zit er een prachtig zwart manneke in het asiel dat weer heel graag een fijn huisje wil vinden waar hij de rest van zijn leven mag wonen. Deze kater heet Muis maar eigenlijk past deze naam niet helemaal bij zijn karakter. Het is namelijk absoluut geen bang muisje maar een lekkere stoere bink in de bloei van zijn leven.

Kater Muis is geboren in juli 2010, nog heerlijk ondernemend en een ontzettende knuffelbeer. In het dierenasiel vindt hij het allemaal nog erg spannend maar dat is logisch als je ineens vanuit je vertrouwde omgeving in een asiel met andere katten terecht komt. Muis is op zoek naar een huisje met een tuintje zodat hij op z’n tijd een lekkere frisse neus kan halen. Hij woont het liefste alleen maar zou het ook wel best vinden om bij een lief poesje te wonen. Maar het is een stoere vent dus dat zal hij wel aan de dame in kwestie laten merken.

Ben jij gevallen voor zijn prachtige uiterlijk of ben je op zoek naar een lekkere schootkat? Kom dan kijken bij het asiel en maak vrijblijvend kennis met Muis.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)