Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Twee mooie konijnen, beiden met een andere achtergrond, hebben besloten dat ze samen graag op zoek willen gaan naar een nieuw huis. De aantrekkelijke dame Lux kwam als vondeling bij het dierenasiel terecht. De stoere en dappere ram Nora kwam als afstandsdier in het asiel terecht. Toen de twee elkaar ontmoetten was het direct liefde op het eerste gezicht. Sindsdien gaan ze als stel door het leven.

Hoe oud Lux en Nora zijn is niet bekend. Wel is duidelijk dat ze nog volop van het leven genieten en niets liever doen dan heerlijk vrij rondhuppelen en lekker eten. Een ruim verblijf voor dit leuke stel is dan ook wel één van hun grootste wensen. Lux kan dingen nog weleens wat spannend vinden maar Nora is wat makkelijker, hij laat het meeste gewoon over zich heen komen. Van beide konijnen kan in ieder geval gezegd worden dat ze gewoon een heel lief karakter hebben.

Wie wil Lux en Nora een goed leven geven? Bent u op zoek naar twee vrolijke konijntjes die uw tuin op komen fleuren? Kom dan kennis maken met dit leuke stel.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 - 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)