Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Deze dame is dan misschien al wat op leeftijd, ze heeft nog absoluut geen zin om achter de geraniums te gaan zitten. Er zit nog genoeg energie in haar lijf en dat wil ze graag delen met haar nieuwe baasje(s). Deze mooie en elegante kruising Mechelse herder hoopt met deze oproep zoveel mogelijk mensen te bereiken (ook buiten Almere) zodat ze eindelijk haar welverdiende mandje vindt.

Chica is op zoek naar een plek waar men tijd voor haar heeft. Ze is absoluut niet moeilijk met af en toe alleen zijn. Ze is zelfs gewend om in een bench te liggen. Daar staat wel tegenover dat ze regelmatig de kans moet krijgen om leuke dingen te ondernemen. Zo houdt zij van speurspelletjes, zwemmen of een heerlijke lange bos- of strandwandeling. Ze gaat maar wat graag mee in de auto om een ritje te maken om daarna heerlijk haar energie kwijt te raken tijdens een sportief uitje. Chica wordt liever niet bij kinderen of katten geplaatst.

Heeft u ervaring met honden en bent u gevallen voor deze prachtige hond? Aarzel dan niet en kom haar in levende lijve ontmoeten bij het dierenasiel. Ervaar zelf hoe leuk en enthousiast ze is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)