Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Na vele gelukkige jaren werd het rustige leventje van Dolly wreed verstoord door de komst van een andere kat. De twee katten konden absoluut niet door één deur met elkaar en dat leverde haar veel stress op. Er werd uiteindelijk besloten om Dolly naar het dierenasiel te brengen. En daar zit ze dan, op veertienjarige leeftijd, wachtend tot er zich een lief persoon meldt die haar nog een nieuwe kans wil bieden.

Dolly heeft eigenlijk alles mee. Ze is mooi, lief, aanhankelijk en vreselijk aandoenlijk. Voor haar nieuwe baasje(s) zal zij een ware aanwinst zijn want knuffelen kan ze als de beste. Dolly is op zoek naar een stressvrij huisje zonder andere katten, hondjes of kinderen zodat zij nog vele gelukkige jaren mag beleven.

Welke lieve mensen komen kennis met Dolly maken? Ze is absoluut niet veeleisend. Dolly zou supertevreden zijn in een huisje/appartement met een fijn balkonnetje. Dolly slikt iedere dag een klein pilletje tegen hoge bloeddruk maar dat is geen probleem. Geeft u deze prachtige poes een kans?

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)