Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Tussen de vele konijnen die momenteel bij Dierenasiel Almere wachten op een nieuw baasje, zitten ook Bonsai en Loes. Een prachtig kleurrijk stel met een gezonde dosis energie. Verdrietig genoeg liepen zij als zwerver op straat en zijn ze dus als vondeling in het asiel terecht gekomen. Hierdoor is er niets over hun achtergrond en hun leeftijd bekend. Wel is één ding zeker; ze willen voor altijd samen blijven. Bonsai en Loes houden erg veel van elkaar.

Bonsai is een bont gekleurd gecastreerd rammetje en Loes een kleurrijke voedster. Ongetwijfeld heeft hun achtergrond er mee te maken dat ze nogal verlegen zijn. Ze gaan graag hun eigen gangetje en houden zich het liefst de hele dag bezig met echte konijnendingen. Dit ontzettend lieve en guitige stel zoekt een baasje dat niet de hele dag achter hen aan loopt maar ze lekker konijn laat zijn. Zij leven op dit moment buiten en hun voorkeur gaat dan ook uit naar een ruim opgezet buitenverblijf.

Bent u van plan om uw gezinsleven uit te breiden met twee gezellige konijntjes? Vergeet dan niet om eerst even een kijkje te komen nemen in het dierenasiel. Bonsai en Loes laten u graag zien dat ze in het echt nog veel leuker zijn dan op de foto.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)