Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Hier zit een échte kater. Stoer, knap, gevoelig en slim. Alles wat een echte kater moet hebben bezit deze kanjer. Max zit alweer een tijdje in het asiel en gooit al zijn charmes in de strijd om zo snel mogelijk een lief baasje te scoren met zijn knappe looks. Even een geweldige pose op de foto heeft hij hier wel voor over.

Helaas is er door privéproblemen afstand van Max gedaan. Met Max is dus absoluut niks. Hij is nog maar vier jaar oud en heeft nog een heel leven voor zich. Het is een kater met een eigen willetje en hij gaat graag zijn eigen gang. Max is levendig, gaat regelmatig op avontuur en zet graag de bloemetjes buiten. Hierbij scoort hij dan ook af en toe een kleine prooi. Max is op zoek naar een huisje waar hij het rijk helemaal voor zichzelf heeft. Hij zoekt een huisje zonder andere katten, honden of kinderen. Zodra Max in zijn nopjes is dan laat hij je graag zien hoe lief en hoe dankbaar hij is.

Wie biedt de knappe, stoere Max een nieuw leven? Bent u gevallen voor zijn charmes en wilt u hem eens in het echt ontmoeten? Breng dan een bezoek aan het dierenasiel en kom kennis met hem maken.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)