Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

Hoe triest is het om vastgebonden te worden aan een paal, hopend dat er iemand komt die je opmerkt en losmaakt. Dit overkwam Bulldog Orla. En ondanks deze nare ervaring is ze toch nog steeds heel lief voor mensen. Orla is een echte schat ze vindt het heerlijk om te knuffelen.

Naar haar baasje toe is zij bescheiden en vriendelijk. Ook is zij erg op haar baasje gericht en kan soms zelfs onderdanig op mensen reageren. Zij zoekt een consequent en ervaren baasje dat haar op een fijne manier vertrouwen geeft en die weet hoe er in bepaalde situaties gereageerd moet worden. Orla kan het niet goed met andere dieren vinden. Zij houdt absoluut niet van andere honden. Daarom draagt zij buitenshuis een muilkorf. Ondanks dat is ze erg fijn en rustig om mee te wandelen.

Orla heeft een voedselallergie en krijgt hier speciale voeding voor. Ook slikt zij een pilletje tegen incontinentie waardoor zij keurig zindelijk blijft. Zij is geboren in 2010, prachtig gebouwd en ze heeft een geweldig uiterlijk.

Orla heeft enorm veel zin om haar leven met een nieuw baasje te delen en staat te popelen om opgehaald te worden. Welke lieve mensen bieden deze schat weer een toekomst? Kom eens vrijblijvend langs om kennis met deze dame te maken en ervaar zelf hoe leuk zij is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)