Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Charles Loots leidt maandagavond eerste training bij FC Almere.

Gouden mandje gezocht!

23 december 2018

Helaas mogen ouderen hun trouwe viervoeter niet meenemen naar het verzorgingshuis. En dat betekent voor beide partijen een zeer verdrietig afscheid. Om deze reden is dit ontzettend lieve hondje na acht jaar lief en leed met zijn baasje te hebben gedeeld uiteindelijk in het dierenasiel terecht gekomen. Met deze oproep hopen ze in het asiel dat er snel iemand komt die Job nog een aantal hele gelukkige jaren kan bieden.

Job is een ontzettend lief en vriendelijk ventje. Waarschijnlijk is het een kruising tussen een Tibetaanse terriër en een Maltezer. Hij is wel een beetje verlegen en heeft er moeite mee om alleen te zijn. Daarom zoekt hij een baasje dat nagenoeg altijd thuis is en hem alle aandacht kan geven die hij nodig heeft. Job kan het prima vinden met andere hondjes. Katten is hij niet gewend maar waarschijnlijk heeft hij daar geen probleem mee. Met kleine drukke kinderen woont hij liever niet. Het liefst komt hij terecht in een zo rustig mogelijk huishouden waarbij hij de tijd krijgt om te wennen. Job krijgt twee keer per dag een insulineprikje en speciale voeding voor zijn diabetes.

Bent u veel thuis en ziet u de gezelschap van dit schattige hondje wel zitten? Aarzel dan niet en kom hem in levende lijve ontmoeten. De verzorgers in het dierenasiel stellen u graag aan Job voor.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)