Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gouden mandje gezocht!

20 januari 2019

Rode katers hebben toch altijd iets bijzonders. Kater Rebbel ook, het is een kater met een zachtaardig karakter en een hartje van goud. En best logisch dat het leven in een asiel wat spannend is en dat je daardoor eerst de kat een beetje uit de boom kijkt. Rebbel heeft een beetje tijd nodig om aan zijn nieuwe omgeving en aan nieuwe mensen te wennen. Maar als het ijs dan eenmaal gebroken is, dan knuffelt hij als geen ander.

Rebbel is ongeveer 10 jaar oud en expliciet op zoek naar een huisje zonder andere katten. Dit komt omdat hij helaas kattenaids heeft. Dit is absoluut niet gevaarlijk voor mensen maar wel voor andere katten. Hij wordt dan ook alleen geplaatst als binnenkat zodat hij niet in aanraking kan komen met andere katten. Met een rustig hondje zou hij wel kunnen wonen.

Rebbel is een echte goedzak maar in eerste instantie wel wat onzeker. Daarom zou een rustig huishouden, waar hij lekker ontspannen kan wennen, de ideale omgeving voor hem zijn. Misschien een (ouder) echtpaar of een alleenstaand persoon die hem alle liefde en aandacht wil geven die hij zo hard nodig heeft.

Zou u deze schat een nieuw huisje willen bieden? Kom hem dan zo snel mogelijk eens in het echt ontmoeten en word opslag verliefd op zijn intens lieve karakter.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)