Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

Gouden mandje gezocht!

17 februari 2019

Deze keer niet één, niet twee, maar drie cavia’s op zoek naar een nieuw onderkomen. Johan, Miquel en Bart zijn ondertussen wel aan toe aan een frisse nieuwe start bij een baasje die ze veel ruimte kan bieden. Ze leven binnen en zorgen voor een hoop gezelligheid in huis met hun nieuwsgierige en vrolijke karakter.

Kooiverrijking is belangrijk voor ze. De favoriete bezigheden van dit vrolijke trio zijn o.a. knagen, eten en verstoppen. Een flinke ruimte met bijvoorbeeld een kartonnen doos met openingen, een tunnel of lekkere takken om aan te knagen vinden ze het einde. En zodra de koelkast opengaat dan zullen ze zich ook direct laten horen want een vers blaadje andijvie of een wortel is altijd van harte welkom.

Johan, Miquel en Bart zijn wel wat onzeker. En daarom zoeken ze een baasje dat ze gewoon cavia laat zijn en ze niet constant oppakt. Ze zijn superactief en nieuwsgierig maar houden er wel van om zoveel mogelijk hun eigen gang te gaan. Johan en Bart zijn vijf maanden oud en Miquel is ongeveer anderhalf jaar oud. Ze hebben dus nog een heel leven voor zich en ze kunnen nog veel leren.

Vindt u het leuk om de gezelligheid van dit guitige trio in huis te halen? Heeft u de mogelijkheid om ze een ruim verblijf te bieden waar ze zich goed in kunnen vermaken? Aarzel dan niet en kom eens een kijkje bij ze nemen in het dierenasiel.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)