Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

Gouden mandje gezocht!

3 maart 2019

Stress doet heel veel met mensen maar ook met dieren. Stress zorgde er bij kater Zoef voor dat hij niet goed uit de verf kwam. En dat is enorm zonde want Zoef is namelijk een heerlijk kereltje met een hartje van goud. Het is een enorme knuffelkont en komt maar al te graag bij je op schoot. Hij kan er stiekem geen genoeg van krijgen.

Zoef is geboren in 2012 en heeft een heel zachtaardig karakter. Zo zacht, dat hij niet goed voor zichzelf op kon komen bij de andere katten in zijn vorige huis. De stressprikkels zorgden ervoor dat hij onzindelijk werd en hierdoor in het asiel terecht kwam. Zoef zoekt om deze reden dan ook een rustig huisje zonder ander katten, honden of drukke kinderen. Een huis met een tuin is een must voor deze goedzak want hij wil wel af en toe een frisse neus kunnen halen.

Heeft u een rustig huishouden en wilt u Zoef een gelukkig leven bieden? Het zou fantastisch zijn als deze lieverd op een plek terecht komt waar hij weer helemaal op kan bloeien. Kom eens vrijblijvend kennis met hem maken in het asiel. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)