Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Gouden mandje gezocht!

11 september 2017

Wat een schoonheid zit er toch weer in het asiel! Kijk in die prachtige ogen en val direct voor deze pup. Bono is een knappe, leuke, vrolijke en geweldige reu van amper 9 maanden oud. Voor deze jonge kruising Amerikaanse Stafford is Dierenasiel Almere op zoek naar lieve mensen die houden van wandelen, rennen, nieuwe dingen leren, spelen en knuffelen.

Bono is nog erg jong, speels, knuffelig, heeft soms een bord voor z’n kop en moet nog een heleboel leren. De lieverd zou dan ook het beste bij iemand passen die ervaring heeft met honden. Bono heeft wel al geleerd om eventjes alleen te zijn, dus dat is al een verdienste. Met kinderen kan hij goed opschieten en hij vindt het heerlijk om lekker met ze te spelen. Bij andere reuen kan Bono zich pittig gedragen maar bij een stabiele teef zou hij prima kunnen wonen. Met katten kan hij niet overweg.

Natuurlijk moet Bono nog veel leren maar hij wil niks liever dan een eigen familie waar hij een hele fijne toekomst bij zal hebben. Hij wil u graag laten zien hoe leuk hij is en u bent welkom om Bono vrijblijvend in levende lijve te komen ontmoeten.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)