Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

Gouden mandje gezocht!

2 december 2018

Bent u op zoek naar een geweldige gezinshond? Dan wordt het tijd dat u kennis komt maken met Dyara. Dit is echt een goedzak die houdt van gezelligheid en aandacht. Helaas is haar vorige baasje overleden en kwam zij om deze verdrietige reden in het asiel terecht. Ondanks deze droevige gebeurtenis zit Dyara toch vol positieve energie en toont zij iedere dag haar zonnige karakter.

Dyara is aanhankelijk en kan werkelijk met iedereen opschieten. Kinderen vindt zij geweldig want ze is dol op de aandacht die ze haar geven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde is haar motto. Ook met andere honden kan ze het prima vinden maar met katten niet.

Dyara is een Rottweiler, geboren in 2011, en heeft nog een heel leven voor zich om haar liefde te geven. Omdat zij nogal stevig is, is bewegen wel iets wat op haar verlanglijstje staat. Dagelijks een flinke wandeling en gezond eten heeft zij dan ook echt nodig om haar mooie figuurtje weer terug te krijgen.

Welke lieve mensen willen Dyara een goed huisje bieden? Bent u de persoon die deze knuffelkont de liefde en aandacht kan bieden die zij nodig heeft? Kom dan snel eens kennis maken en ontmoet Dyara in levende lijve.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)