Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Gouden mandje gezocht!

18 juni 2017

Bella is een gesteriliseerde poes van 7 jaar jong. Bella is een prachtige poes die in eerste instantie de kat uit de boom kijkt. In het begin had Bella het moeilijk in het kattenhuis en moest zij erg wennen. Maar al vrij snel kwam zij er achter dat de verzorgers erg lief voor haar waren en kroop zij uit haar schulp. Als het rustig is dan komt ze graag een knuffeltje halen en zodra er eten wordt gegeven dan is Bella van de partij.

Dierenasiel Almere is voor Bella op zoek naar een rustig huisje met lieve mensen die haar respecteren en haar de kans geven om te wennen. Bella heeft altijd binnen gewoond en zou het dan ook absoluut geen probleem vinden om in een appartement te wonen.

Als haar nieuwe baasje haar in eerste instantie met rust laat en de ruimte geeft dan bloeit ze vanzelf op en zal ze laten zien hoe lief en aanhankelijk ze is. Wel is het een dametje dat duidelijk laat merken wanneer ze ergens genoeg van heeft. Maar een echte kattenliefhebber snapt dit en zal dit respecteren.

Bella zou met een rustige hond kunnen wonen en ook met een niet te dominante kat kan zij prima overweg. Bij een gezin met kinderen wordt zij liever niet geplaatst omdat dat te druk voor haar is. Geeft u Bella een kans? Kom eens vrijblijvend langs om kennis met haar te maken. Zij zal u eeuwig dankbaar zijn.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl


Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)