Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Brief van Tjeerd Herrema aan burgemeester Frank Weerwind bit.ly/2yzjExt

Gouden mandje gezocht!

16 juli 2017

In het kattenverblijf van Dierenasiel Almere zit een ontzettend knappe knul genaamd Gino. Wie in zijn prachtige doordringende ogen kijkt die moet wel heel sterk in zijn schoenen staan om niet ter plekke te smelten. En het lijkt er wel op dat Gino het ook een beetje van zichzelf weet. De manier waarop hij door het kattenverblijf paradeert geeft wel aan dat hij een tikje kapsones heeft.

Gino is geboren op 23 september 2011. Hij is dus nog in de bloei van zijn leven en heeft nog heel wat jaren voor de boeg. Hij is op zoek naar een huis waar hij zijn baasje(s) helemaal voor zich alleen heeft. Want zodra hij in een huishouden komt met meerdere katten dan gaat hij sproeien. Gino wil graag een frisse neus kunnen halen dus een huis met een tuin is een must.

Gino is een ontzettende knuffelbeer die verzot is op aandacht, hoe meer hoe beter! Dierenasiel Almere is dan ook op zoek naar een huisje waar héél veel tijd en aandacht voor hem is en waar hij niet de hele dag alleen thuis is. Ben jij dat baasje dat het liefste de hele dag knuffelt? Aarzel dan niet en kom spoedig kennis maken met deze kanjer!

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)