Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Gouden mandje gezocht!

13 augustus 2017

Hoeveel pech moet je in je jonge leventje al hebben zeg. In eerste instantie wordt Inca als zwerfkatje binnengebracht. Bij nader onderzoek blijkt dat ze haar bekken gebroken heeft en heel veel pijn heeft. De eigenaar van Inca wordt uiteindelijk gevonden maar die besluit vervolgens om afstand van haar te doen. En dan zit je, als katje van amper een jaar oud, ineens in het asiel.

Inca is een prachtige lapjespoes, geboren in juli 2016. Zij is in april bij het asiel binnengekomen en heeft hard aan haar herstel gewerkt. Inmiddels gaat het helemaal goed met haar en is ze er klaar voor om een nieuw bestaan op te bouwen bij lieve mensen die haar een goed leven willen bieden.

Deze prachtige dame houdt ontzettend van aandacht en zit het liefst de hele dag bij je op schoot. Ze is leuk met kinderen en met andere katten maar ze houdt niet van drukte. Ook is Inca aan honden gewend dus bij een baasje met een hond zou ze ook prima kunnen. Samengevat is Inca een ideale kat, mooi van kleur, lief, aanhankelijk en ontzettend makkelijk in de omgang.

Wie biedt haar een gouden mandje? Mag Inca bij u op schoot zitten? Kom eens geheel vrijblijvend langs bij Dierenasiel Almere en maak kennis met haar.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

(geschreven door: Karin van Emmerik)


Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)