Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gratis sport- en speldag voor de hele familie

Wie van sporten houdt die kan op zondag 14 juni van 09.00 uur tot 15.00 uur gratis deelnemen aan de sport- en speldag die door Sportstudio Buiten in de sporthal en het fitnesscentrum wordt georganiseerd voor jong en oud. Een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met verschillende sporten.

Inschrijven voor deze dag hoeft niet. Iedereen kan gratis meedoen aan de vele sporten zoals: Judo, Zumba, Ladyshape, Pilates en nog veel meer. Voor de kleintjes is er o.a. Judo, Peuterdans, Kids Fitness en spelen. Tijdens deze sportieve dag worden er verschillende wedstrijden gehouden. Zo kunnen vaders en moeders in de prijzen vallen door de titel 'sportiefste vader/moeder' te winnen. Ook met de kleurwedstrijd en de loterij zijn leuke prijzen te winnen. Je maakt zelfs kans op een gratis jaarabonnement!

Wie niet wil sporten die kan gezellig meedoen aan de andere leuke activiteiten waaronder: schminken, stormbaan, zaklopen, springkussen, klimmuur, stok vangen, koekhappen, een kleurwedstrijd etc.

Een familiedag voor groot en klein. De entree is gratis.

Sportstudio Buiten
Globeplein 1
1334BT Almere-Buiten
www.sportstudiobuiten.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)