Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Gratis workshop singer-songwriter in KAF

Niemand minder dan de bekende musicus Orsaya geeft op dinsdag 31 oktober (21.00-23.00 uur) een gratis groepsworkshop singer-songwriter in theater en concertgebouw KAF in Almere. Het enige dat Orsaya vraagt is om op haar vijfkoppige band Orsaya’s Latin Touch –deelnemer aan de Grote Prijs van Nederland- te stemmen. Deal?!

Orsaya is de artiestennaam van Orsolya Hertzinger-Snijder (1972), kind uit een zeer muzikaal nest. Ze is cum laude afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium. Met haar eigen muziekbedrijf geeft deze multi-instrumentalist les, treedt ze op en helpt ze andere artiesten op hun vakgebied. Deze gratis workshop is de eerste van een reeks die Orsaya in De Vorstin wil organiseren.

De workshop is zowel voor muzikaal onervaren mensen als voor gevorderden. ‘Mensen die geen instrument bespelen zijn van harte welkom. Bij hen wil ik het gevoel voor muziek ontwikkelen. Het gaat erom dat je je met jezelf gaat verbinden. Iedereen rent wat in de rondte, waardoor de verbinding met jezelf verwatert. Door middel van muziek breng ik dat terug. Het enige dat ik verwacht is dat mensen openstaan voor mij. Voor gevorderde muzikanten kan het interessant en inspirerend zijn om te zien hoe ik muziek benader.’

Wil jij meedoen aan de gratis workshop? Ga naar groteprijsvan.nl, vervolgens naar Orsaya’s Latin Touch ( https://groteprijsvan.nl/deelnemers/orsayas-latin-touch/ ) en stem op deze band. Stuur de bevestigingsmail die je krijgt door naar orsayaproductions@gmail.com en meld je aan voor de workshop op 31 oktober. Meer weten? Orsaya is telefonisch te bereiken via 06 2881 2692.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)