Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Hardwerkend Sporting Almere wint verdiend van De Dreef.

4 november 2019

In de zondag 4e klasse heeft Sporting Almere goede zaken gedaan, de ploeg van Sandor Augustijn won met 1-2 en bleef koploper Amsvorde op de voet volgen. Het verschil bedraagt welliswaar nog wel vijf punten.

Op een zwaar veld was goed voetbal soms erg lastig maar Sporting Almere gaf de eerste helft wel de toon aan, bij vlagen moest men bij de thuisclub alle zeilen bijzetten om erger te voorkomen. De Dreef beperkte zich tot de counter en die waren niet van gevaar ontblood. Sporting nam wel voor de rust de leiding, Dylan Dokter werd prima aangespeeld en verschalkte de doelman van de Dreef kansloos : 0-1. Verder een vrij gelijkopgaand duel met kansen over en weer maar werd er voor de rust niet meer gescoord.

Na de hervatting werd het veld nog slechter door de vele regen. De Dreef had nu wel meer het initiatief en werd Sporting op eigen helft teruggedrongen. Met een afstandschot wat de Sporting doelman niet goed onder controle kon krijgen scoorde de Dreef de 1-1. Na wat wissels bij Sporting kwam er weer een veldoverwicht voor de Almeerders en dat werd uiteindelijk dan ook met een doelpunt van Sherwan Moustafa beloond :1-2. Het werd nu een nog spannender duel en moesten de gasten met hard werken de zege veilig stellen. Uiteindelijk lukte dat en trok men verdiend de overwinning over de streep.

Trainer Sandor Augustijn was dan ook trots op z’n ploeg: “Met een uitstekende instelling hebben we verdiend gewonnen en zeker op dit dramatische veld was het moeilijk voetballen maar hadden we wel het meeste recht op de overwinning“ aldus een zeer tevreden coach die met zijn ploeg koploper Amsvorde op de voet blijft volgen.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)