Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Herfstmarkt in De Overloop

Op vrijdag 16 november 2018 vindt in woonzorgcentrum De Overloop de jaarlijkse (Herfst)markt plaats. Met de opbrengsten willen wij onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen tijdens ons 35-jarige jubileumfeest volgend jaar. Woonzorgcentrum De Overloop aan de Boogstraat 1 in Almere Haven, is het oudste woonzorgcentrum van Almere en ons jubileum willen we graag met onze bewoners groots vieren, onder andere met een optreden van Willeke Alberti.

Gelukkig is welzijn steeds belangrijker. In De Overloop werken naast verpleegkundigen en verzorgenden ook activiteitenbegeleiders en dagbestedingscoaches. Met elkaar proberen we ervoor te zorgen dat de bewoners zich thuis voelen. In samenwerking met de inwoners en winkeliers van hebben we vorig jaar een wintermarkt georganiseerd waarbij de opbrengst naar de tovertafel is gegaan. Inmiddels is deze tovertafel aangeschaft en maken onze bewoners daar met veel plezier gebruik van. Hiervoor willen wij iedereen bedanken die hier iets aan heeft bijgedragen.

Na het succes van de wintermarkt willen we nu door een Herfstmarkt te organiseren geld ophalen voor een nieuw doel. Voor ons 35 jarige jubileum willen we onze bewoners een optreden van Willeke Alberti aanbieden. Om dit te realiseren hebben wij hulp nodig. Wij organiseren op vrijdag 16 november een Herfstmarkt waarbij iedereen welkom is tussen 10.00-15.00 uur voor de rommelmarkt, een bingo/ tombola of een heerlijke snack. Ook wordt de tovertafel deze dag officieel geopend. U komt toch ook?


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)