Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Koningsnacht en Koningsdag. We allGo Party! Speciaal actieticket voor 6 euro bit.ly/2Hlici8

Redactie - Audio Nieuwsdienst radio

De redactie van Omroep Almere is geheel onafhankelijk. Het bestuur heeft geen enkele invloed op de programmering als ook op de inhoud van onze publicaties. Onderaan deze site treft u het statuut aan en kunt u het downloaden. We hebben de redacties zo samengesteld dat die verantwoordelijk zijn voor hun werkgroep op al onze platforms, sociaal media, web, app's, TV, Radio = Dus geen apart redacties web-app's, sociale media, TV, Radio.

Het management team MT
Het MT is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken, afhandeling, planning etc. het MT bestaat uit de hoofdredacteur (voorzitter MT) de eindredacteur en twee afgevaardigden van het technisch team.

Onze nieuwsdienst bestaat uit twee onderdelen, te weten Op elk heel uur wordt er tussen 06.00-22.00 uur landelijk nieuws aangeboden via de stream. Aansluitend wordt op werkdagen van 0900-2400 uur het lokaal en regio nieuws toegevoegd an het bulleten. Vanaf 23.00 uur is een speciale landelijke nacht editie te beluisteren. Het lokaal en regionaal nieuws bevat 4 lokalen en 1 regio bericht. Doelstelling dat het nieuws niet meer dan 4/5 minuten mag duren.

In het weekend altijd het landelijke nieuws op standaard uren, later op de avond aangevuld met het lokale sportnieuws en highlight news.

De volgende redactie met daarbij de medewerkers, zij zijn individueel als redactie bereikbaar voor U


Radio nieuwslezers

Redactie emailadres Nieuwslezer@omroepalmere.nl

Frank Roos
Nick Assenberg
Marc Rombout
Stephano Nunez
Kevin Meij
Irma Ter Haag
Melissa Eefting


Sportverslaggevers. 
Sportredactie emailadres sportredactie@omroepalmere.nl
Nick Assenberg
Herman de Wit


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)