Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Hoe gaat het met u? Doe mee aan Mijnkwaliteitvanleven.nl

12 december 2018

Op 15 december 2018 ontvangen inwoners van de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Lelystad per post een uitnodiging om mee te doen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl. Door mee te doen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl dragen inwoners bij aan een groot landelijk onderzoek en aan verbetering van de zorg. Deelnemers maken kans op een cadeaubon van 50 euro.

De vragen gaan over het dagelijks leven, gezondheid, zorg en omgeving. Deelnemers ontvangen daarna per e-mail een persoonlijk overzicht met de uitkomsten.

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor:
* Mensen met een chronische ziekte of beperking
* Mensen die merken dat hun leven verandert door het ouder worden
* Mantelzorgers die zorgen voor hun kind, partner, ander familielid of bekende
* Iedereen die nadenkt over een gezonde leefstijl.

De initiatiefnemers bundelen en analyseren de (anonieme) resultaten en brengen deze onder de aandacht van beleidsmakers, gemeentes en zorgorganisaties. Op dit moment doen er al bijna 55.000 mensen mee. 

Ondersteuning bij invullen
Inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich aanmelden via www.mijnkwaliteitvanleven.nl .Zijn er inwoners die het lastig vinden om de vragenlijst online in te vullen kunnen telefonisch contact opnemen met het Nationale Zorgnummer 0900 23 56 780 (0,20.per gesprek). Hier kunnen zij ook terecht met vragen over zorg of ondersteuning. Deelnemers in de maanden december of januari maken kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Initiatief Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiënten federatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PVOB, NOOM en Ieder(in).


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)