Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Informatiebijeenkomst bestemmingsplan Verbreding Hogering Almere

Op dinsdag 12 juni 2018 is er een informatiebijeenkomst over het bestemmingsplan Hoofdwegen Almere en het verbreden van de Hogering in Almere. U bent van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom in buurthuis Het Boegbeeld in de Literatuurwijk in Almere-Stad.

Ter inzage
Op 12 juni 2018 zijn in buurthuis Het Boegbeeld aan de Prozastraat 121 in Almere-Stad medewerkers van gemeente en provincie aanwezig. Zij kunnen meer vertellen over het bestemmingsplan Hoofdwegen Almere, waarin staat dat de Hogering verbreed mag worden. Het bestemmingsplan ligt van 31 mei tot en met 11 juli 2018 ter inzage. In die periode kunnen mensen in een zienswijze laten weten wat ze ervan vinden. Meer weten over het indienen van een zienswijze? Kijk op flevoland.nl/loket/ter-inzage of almere.nl/bestemmingsplannen .

Aanmelden
Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u ook zien hoe de vernieuwde Hogering eruit komt te zien. Als u meer wil weten over dit project en de manier waarop het wordt uitgevoerd, dan kunt u vragen stellen aan medewerkers van de provincie. We zien u graag op 12 juni. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur op ieder gewenst moment binnenlopen in Het Boegbeeld. Weet u al zeker dat u komt? Laat het ons even weten via hogering@flevoland.nl . Dan zetten wij alvast koffie voor u klaar.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)