Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Informatiebijeenkomst over Hidradenitis Suppurativa

Woensdag 18 april a.s. organiseren het Flevoziekenhuis en de Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) een informatiebijeenkomst over de chronische huidziekte Hidradenitis Suppurativa. Er worden presentaties gegeven door een plastisch chirurg, een dermatoloog, huidtherapeut en wondverpleegkundige. Geïnteresseerden kunnen verhalen horen van ervaringsdeskundigen en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Hidradenitis suppurativa (HS) is een chronische huidziekte. Kenmerkend zijn de steeds terugkerende ontstekingen van de haarzakjes. Vaak ook op dezelfde plaats, in lichaamsplooien als de oksels, de schaamstreek (liezen, bilspleet en genitaliën) en (bij vrouwen) onder de borsten. Maar HS kan ook elders op het lichaam voorkomen, denk dan aan de rug, de benen of achter de oren. Hidradenitis is niet te genezen, maar kan met de juiste aanpak goed onder controle worden gehouden. Van het grootste belang is snelle diagnose en doorverwijzing naar een dermatoloog voor behandeling.

Kijk voor meer informatie over de ziekte op www.hidradenitis.nl.

Tijd en locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats in het auditorium van het Flevoziekenhuis, op de tweede verdieping. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Inloop is vanaf 16.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis: bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via (036) 868 8521. Een mail sturen kan ook, naar mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl. Graag vermelden of u wel of geen lid bent van de HPV.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)