Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Inloopspreekuur Koninklijke Visio in Bibliotheek Almere-Haven

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio op vrijdag 2 maart van 9.30 tot 11.30 uur aanwezig in de Nieuwe Bibliotheek Almere-Haven aan de Markt 41.

Meer 'zien' met minder zicht
"Ik heb alles al geprobeerd. Voor mij zijn de mogelijkheden op. Ik moet er maar mee leren leven". Nee, zeggen wij van Visio. Hulpmiddelen zijn slechts een onderdeel. Er zijn nog zoveel andere opties voor slechtzienden. Dat kunnen wij u uitleggen, bijvoorbeeld tijdens het inloopspreekuur in de Bibliotheek van Almere-Haven op 2 maart.

Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en revalidatie van mensen met een visuele beperking. We bieden ondersteuning op alle terreinen waar de praktische gevolgen van het verminderde zicht merkbaar zijn. Het doel van die revalidatie is dat we kijken naar wat wél kan – al dan niet met ondersteuning van hulpmiddelen. Dit gaat dus net een stap verder dan iemand die niet zo goed ziet en dus een bril of lenzen nodig heeft. Een oogarts richt zich op het probleem of de oogaandoening. Wat wij doen is kijken hoe je je leven zo goed mogelijk kunt blijven leiden als het oog niet beter kan worden.

Datum: vrijdag 2 maartLocatie: Nieuwe Bibliotheek Almere-Haven, Markt 41 Tijd: 9.30 tot 11.30 uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op de Afdeling Advies van Koninklijke Visio via amsterdam@visio.org of 088 585 57 00.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)