Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Internationaal Dansspektakel in het Topsportcentrum Almere

Vanaf vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober zal het Topsportcentrum te Almere gevuld worden met opzwepende muziek en dansers die strijden om een podiumplek tijdens de Holland Masters – Rembrandt Cup In dit weekend vinden namelijk het NK Formatiedansen en diverse internationale wedstrijden plaats, waarbij paren ranking punten kunnen verdienen voor de wereld ranking van de WDSF (World DanceSport Federation). De inschrijving is uitstekend en er worden diverse wereldtoppers verwacht.

Deze wedstrijden worden georganiseerd door de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB), die op zaterdag 21 oktober bovendien haar 50-jarig jubileum viert. De NADB is opgericht op 9 oktober 1967 door een fusie van de Nederlandse Amateur Dansers Club uit 1946 en de Amateur Danssport Bond Nederland uit 1957. Sinds 1993 vertegenwoordigt de NADB de danssport binnen de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF.

Het programma is als volgt:
Vrijdag 20 oktober vinden er internationale WDSF wedstrijden plaats in de Adults 10-Dans en Youth Latin en zijn er zowel nationale als internationale wedstrijden in diverse Senioren klassen.
Zaterdag 21 oktober wordt een topdag met o.a. ’s avonds de viering van het 50-jarig jubileum, een WDSF World Open Latin, WDSF Professionals Standaard en het Nederlands Kampioenschap Formatiedansen
Zondag 22 oktober bent u wederom welkom om te kijken naar de WDSF International Open Standaard en de WDSF Youth Standaard. Daarnaast vinden er ook diverse open wedstrijden plaats in de Debutanten en Adults klassen.

De entree bedraagt €15,00 per persoon per dag. Er zijn ook vloerplaatsen beschikbaar voor €40,00 per persoon per dag en op zaterdagavond een all-in VIP pakket voor €75 per persoon. Deze kunt u reserveren via de website www.hollandmasters.nl

Foto: Nederlands Kampioen Professionals Latin: Frank Zegels & Laura Jottay (fotograaf: Marty Brands)


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)