Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Internationaal Dansspektakel in Topsportcentrum Almere

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober zal het Topsportcentrum in Almere gevuld worden met opzwepende muziek en dansers die strijden om een podiumplek tijdens de Holland Masters Rembrandt Cup. In dit weekend vinden het NK Formatiedansen en diverse internationale wedstrijden plaats (waaronder twee World Open wedstrijden, de een na hoogste categorie) waarbij dansers punten kunnen verdienen voor de wereld ranking van de WDSF (World DanceSport Federation).

De zaal is omgetoverd tot een prachtige ballroom met professioneel licht- en geluid. Er ligt een grote dansvloer omringd door tafels en stoelen en voorzien van mooi linnen. De presentatie is in handen van twee enthousiaste presentatoren en de DJ’s laten de nieuwste dansmuziek horen. Het professionele jurypanel , afkomstig uit 22 verschillende landen, bevat vele oud-wereldkampioenen en finalisten van EK/WK en Grand Slams. Het deelnemersveld bestaat uit Juveniles (5-11 jaar) tot en met de Senioren 4 (65 jaar en ouder). Want dansen is voor elke leeftijd!

Deze wedstrijden worden georganiseerd door de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB), die met dit evenement het 50 jarig jubileumjaar afsluit. Sinds 1993 vertegenwoordigt de NADB alle danssporten binnen de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF. In oktober maakt de NADB deel uit van Team NL van NOC*NSF. Breakdancer Vicky Bergmans zal samen met coach Raymon Truijen Nederland vertegenwoordigen tijdens de Youth Olympic Games in Buenos Aires, Argentinië.

Vrijdag 19 oktober vinden de internationale wedstrijden plaats in de Adults 10 Dans, de Youth Latin en diverse Senioren klassen.
Op zaterdag 20 oktober is het hoogtepunt de World Open Latin en het NK Formatiedansen.
Zondag 21 oktober wordt gestart met diverse NADB klassen en rond 10.45 uur begint de WDSF World Open Standaard.

Wilt u meegenieten van dit prachtige spektakel? Tribunekaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 per dag. Aan de zaal kosten de kaarten € 15,00. Kinderen t/m 6 jaar gratis en 7 – 12 jaar € 7,50.
Zie www.hollandmasters.nl voor de aanvangstijden en de wijze van bestellen.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)