Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

JOJO LÉON LIVE IN ’T OOR

Op zaterdag 21 februari speelt Jojo Léon met band in Platenhuis ’t Oor. Jojo Léon is een op Amerikaanse leest geschoeide singer-songwriter.
Wanneer je zijn muziek voor het eerst hoort zou je geloven dat je naar een oude verloren gewaande tape van Bob Dylan luistert. Dat is niet verrassend, want Bob Dylan is een groot voorbeeld voor de muzikant, net als andere oude reuzen als Neil Young en Leonard Cohen.

Wat wel verrassend is, is dat Jojo Léon niet bekender is bij het muziekminnend publiek. Vooral liefhebbers van integere folk/americana zouden zich tekort doen niet eens naar zijn doorleefde en verhalende songs te luisteren. Het album “Minstrel Of The Moon” uit 2013 is een prachtige plaat waarop Jojo Léon zichzelf begeleidt op akoestische gitaar en banjo. Het album is verder rijk gearrangeerd met een hoofdrol voor de pedal steel gitaar: “Steel Heart” staat erover vermeld in de hoes van de cd.

Jojo Léon komt uit Lelystad en is daarmee het best bewaarde geheim van Flevoland. De medewerkers van de platenwinkel vinden het tijd dat daar verandering in komt. ’t Oor nodigt iedereen dan ook uit naar het optreden te komen om deze geweldige artiest te ontdekken.

De singer/songwriter heeft voor de gelegenheid een band met ervaren muzikanten om zich heen verzameld. Richard Wallenburg (bass) en Guus Paat (lapsteel) waren de vaste begeleiders van Ernst Jansz tijdens diens tour met vertaalde Dylan-songs ‘Dromen van Johanna’. Als toegift zullen ze ook een nummer van het nieuwe Dylan-album ‘Shadows in the Night’ ten gehore brengen.

De instore begint om 16:00 en is gratis toegankelijk.
Platenhuis ’t Oor is te vinden aan de Brouwerstraat 10 in Almere Stad

http://jojoleon.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/mrjojoleon

http://www.platenhuis-het-oor.nl/


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)