Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Jouw maandelijkse shot cultuur in Almere

Op vrijdag 5 oktober om 20:00 uur is het zover. Je kunt jouw maandelijkse shot cultuur halen tijdens F1rst Friday in Corrosia Theater, Expo & Film. Een avond gevuld met muziek, theater, dans, spoken word en meer. Een kaartje is slechts €5,- en voor studenten €2,50. Met een biertje of wijntje in je hand, word je tijdens de tweede editie van dit seizoen aangenaam verrast.

De eerste editie heeft een uiteenlopend programma. “Bezoekers kunnen zich laten verassen door de mysterieuze teksten van Boris Duregger, het meeslepende verhaal van de film Dante vs. Mohammed Ali, meer proeven dan alleen cultuur door de biertjes van Brouwerij Stijl en de exotische recepten van Wander Alblas en een betoverende show van Points Made.” Aldus Naomi van Soest, programmeur en productieleider van F1rst Friday.

Over F1rst Friday
F1rst Friday is dé culturele avond van Almere. Voor het vierde jaar op rij worden in Corrosia Theater, Expo & Film, culturele avonden georganiseerd. Van oktober tot en met maart vindt dit plaats op de eerste vrijdag van de maand. Dit wordt gedaan door een fris, jong team bestaande uit vier vrouwen met uiteenlopende achtergronden. Het is een feestelijke avond waarbij bezoekers kennis kunnen maken met verschillende vormen van kunst en cultuur.

De eerstvolgende editie
De eerstvolgende editie vindt op vrijdagavond 7 december om 20:00 uur plaats. Ook dan kun je je laten verassen, door verschillende vormen van kunst en cultuur. De kaarten zijn te koop via www.corrosia.nl

Houd de website van Corrosia en de Facebookpagina van F1rst Friday in de gaten voor updates over het programma. F1rst Friday is ook te volgen via Instagram!

Foto's: Dewi veldhuizen


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)