Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Joyce Baas uit Almere genomineerd voor een Women in Sales Award!

Op 3 oktober 2018 vinden de eerste Nederlandse Women in Sales Awards plaats. Het doel van dit event is om diversiteit op een positieve manier bespreekbaar te maken en op de agenda te zetten bij alle bedrijven in Nederland, dit vooral met de aankomende diversiteitsquota’s in het achterhoofd. Joyce Baas uit Almere is genomineerd!

Veel vrouwen aan de top hebben een commerciële achtergrond. De filosofie achter dit event: hoe hoger het aantal vrouwen in het Sales vak, hoe groter de doorstroom van vrouwelijke professionals naar de top!

Op 3 oktober worden in totaal 4 Awards uitgereikt, voor de volgende categorieën: Aanstormend Sales Talent, Accountmanager, Salesmanager en Sales Director van het jaar. Per categorie, staan er 3 dames in de finale. Joyce, werkzaam als Teamleider Hypotheken

Service Team bij ABN AMRO, maakt kans op de titel “Salesmanager van het jaar”.

3 oktober zal volledig in het teken staan van diversiteit. Zo komt Mo Gawdat, de auteur van De Logica van Geluk, founder van de One Billion Happy foundation en former CBO van Google X, speciaal overgevlogen vanuit Amerika om te spreken, inspireren en enthousiasmeren. Ook komt Dorothy Grandia spreken. Dorothy is Professor aan de Erasmus Universiteit en is expert op het gebied van diversiteit en de carrièreontwikkeling van professionele vrouwen.

De Women in Sales Awards worden gehouden op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam, bij een BHG-locatie; The Basket Amsterdam. Er is voor deze locatie gekozen omdat de VU staat voor een bron van aankomend talent. Aan The Basket Amsterdam wordt een grote 360º projectie dome vastgemaakt, waar plek is voor meer dan 500 gasten. Tijdens de avond verzorgt Michelin-ster chef Raoul Meuwese, van restaurant de HFSLG, het diner.

Ook hebben 5 C-level professionals hun naam aan dit event gebonden. Monique Dekker: Managing Director bij Accenture, Radjen van Wilsem: CEO van CS Digital Media, Asha Lalai: Ambassador of Happiness, Gerard Schiebroek: Director Enterprise Sales bij KPN en Fatima Koning: Global VP Sales Transformatie bij Regus, zullen op 3 oktober optreden als jury panel.

“Het doel van de Women in Sales Awards is om het diversiteitsonderwerp op een positieve manier bespreekbaar te maken binnen bedrijven”, zegt organisator Elles van Teylingen. “Daarnaast hopen we vrouwen aan te sporen om een carrière binnen het Sales vak op te bouwen en om de vrouwen die al in het Sales vak werken de erkenning te geven die zij verdienen. Want, hoe meer vrouwen in het Sales vak, hoe groter de doorstroom van vrouwen naar de top!”

“De beperkte doorstroom van vrouwen naar de top heeft verschillende oorzaken. De macro economische en sociaal-culturele oorzaken, en de oorzaken die te wijden zijn aan de organisatiecultuur van een bedrijf, willen wij tackelen middels de Women in Sales Awards. Het onderwerp bespreekbaar maken op een positieve manier is hierin de eerste stap”, legt mevrouw van Teylingen uit.

De Women in Sales Awards worden georganiseerd door Women in Sales BV, een full service recruitment bureau uit Amsterdam met als doel het vergroten van diversiteit binnen het bedrijfsleven. Women in Sales is het enige bureau ter wereld dat zich volledig richt op vrouwen binnen het Sales vak.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)