Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Kampioenschap Waterwijk nog even in de ijskast.

12 mei 2018

ASC Waterwijk heeft in de uitwedstrijd tegen FC Hilversum geen drie punten kunnen behalen.

De ploeg van coach Ed Otten kreeg in Hilversum weinig mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Er was in de beginfase wel een licht overwicht en was het Ralfh Schipperijn die voor Waterwijk een kans had maar de doelman van Hilversum redde. In de 17e minuut was het wel raak voor de Almeerders toen uit een hoekschop Mike van Pareen wel met een fraaie boogbal het net wist te vinden. Hierna nam de thuisclub veel meer het heft in handen en moest Waterwijk een stap terug doen maar kansen waren er echter niet voor Hilversum. Wel voor Waterwijk maar Mitch Vogel  zag zijn inzet gestopt door de Hilversum goalie. Hierna kreeg de thuisclub een behoorlijk overwicht maar kon toch niet tot scoren komen dus ging de rust met 0-1 in.

Na de hervatting een sterker Hilversum met aardig wat kansen maar Waterwijk hield de schade derhalve nog beperkt. Waterwijk kreeg in de 65e minuut zelfs de kans om op 0-2 te komen maar daar werd geen gebruik van gemaakt. In de 75e minuut viel dan toch de verdiende gelijkmaker voor Hilversum, een strak schot was voor Waterwijk-doelman Gianni Hermans te veel 1-1. De strijd ging nu gelijk op maar Hilversum kreeg toch nog een aardige kans en had men in de slotfase de 2-1 op de schoen maar de lat bracht redding en eindigde dit duel met een terechte puntenverdeling.

Waterwijk-trainer Ed Otten was uiteindelijk wel tevreden met deze uitslag: “ We hebben wel kansen gehad maar Hilversum had ook aardig wat mogelijkheden en mochten we dan ook niet mopperen. We zitten nog steeds op schema en kunnen het a.s zaterdag tegen BFC afmaken. Bij verlies moeten we het een week later tegen Cobu boys in Almere dan maar doen “aldus Otten.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)